Banden Petersen Coevoerden | T. 0524 523770 | info@bpcoevorden.nl
Home » Onderhoud

Onderhoud

Elke machine heeft onderhoud nodig, ook uw auto. Daarom is regulier onderhoud zo belangrijk. De APK is essentieel voor uw auto, maar wel slechts een momentopname. Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken. Aan een auto in topconditie worden defecten bovendien eerder herkend. Als ze dan tijdig kunnen worden verholpen, spaart u onnodig dure reparaties op een later moment uit.

Goede momenten voor zulke periodieke controles zijn voorafgaand aan de vakanties.Uw auto rijdt elk jaar in de zomervakantie en heen en terug van de wintersport de grootste afstanden aan één stuk. Die afstanden wilt u met een gerust gevoel afleggen. Pech onderweg is bovendien het laatste waar u in uw vakantie op zit te wachten.

Daarnaast hebt u in de zomer met hitte en pollen te maken? Doet uw airco het nog goed? Is uw pollenfilter schoon? In de winter kunnen extreme kou en gladde wegen u voor uitdagingen stellen. Dan het is zaak dat uw auto altijd start en van de goede banden is voorzien.

Gratis leenauto

Gedurende de tijd dat uw auto in onze veilige handen is, kunt u gebruik maken van onze leenauto’s. Graag aangeven bij het maken van de afspraak, zodat wij een leenauto kunnen reserveren en de voorwaarden met u kunnen doorspreken.

Bereid uw auto dus voor op elk seizoen en elke vakantie en maak vandaag nog een afspraak via onze website of bel ons op telefonisch 0524 523770. Wij staan u graag te woord.

Afspraak maken