Banden Petersen Coevoerden | T. 0524 523770 | info@bpcoevorden.nl
Home » APK

APK

Ook voor de APK-keuring kunt u bij ons terecht. De APK-keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Deze keuring keert ieder jaar weer terug en tijdens deze keuring worden voornamelijk veiligheid en uitstoot van uitlaatgassen gecontroleerd. Zo worden onder andere uitlaatsysteem, remmen, banden en de verlichting van uw auto gecontroleerd.De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeers-veiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht.

Onderhoudsbeurt

Als uw auto toch bij ons in garage staat, kunt u ook van de gelegenheid gebruik maken om uw auto een goede onderhoudsbeurt te geven. Op deze manier bent u verzekerd dat u niet onderweg met pech komt te staan.

Leenauto

Gedurende de tijd dat uw auto in onze veilige handen is, kunt u gebruik maken van onze leenauto’s. Graag aangeven bij het maken van de afspraak, zodat wij een leenauto kunnen reserveren en de voorwaarden met u kunnen doorspreken.

RDW Erkend

Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in, dat wij APK-keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken.

Wilt u een APK-keuring uit laten voeren aan uw auto? Maak dan een afspraak via onze website of bel ons op telefonisch 0524 523770. Wij staan u graag te woord. U kunt ook via de BOVAG een herinnering voor uw APK instellen.

Afspraak maken